marți, 5 mai 2015

Hand and nail care giveaway - CLOSED

My lovely ladies I thought I would spoil you again on my 7 months blog anniversary and make you happy with a new giveaway. This time I focused on the hand and nail care and compiled for you a mix of products meant to help you pamper yourself.
The prize is a body care pack consisting of :
  • Oriflame Hand and Nail cream  - full size
  • 1 pair of gloves - apply a hand mask and leave the gloves on during the night = hand love
  • Wjcon Chicago limited edition nail polish
  • Farmec Gel top coat
  • 1 pair of nail feet aplicators
   Conditions for the giveaway :
   Follow the blog by Google Friends Connect (GFC)
   Follow the blog by email
   Like and share the giveaway post (the share must be public) 
   Leave a blog comment in which you answer the following question : How do you take care of your hands and nails?
   Fill in the Rafflecopter form below


a Rafflecopter giveaway  
   That's it! The giveaway starts now and ends on 20th May 2015. Open to Residents of Romania only. The winner will be selected by Random.org and announced on the blog and Facebook . The winner has 48 hours to respond before a new winner is selected.  Good Luck!
   L.E. - The winner of the giweaway is Diana Lazar. Congratulations! Contact me at monikatone@gmail.com in 48 hours with your full name and adress so I can send you the prize.   

21 comments:

  1. Ghizdavu iuliana ;Pentru maini folosesc intotdeauna o crema hidratanta dupa ce ma spal ,pentru unghii inainte de manichiura tin mainile in apa calduta cu 2 linguri de suc de lamaie., rolul sucului de lamaie este de a albi unghiile si a le intari,folosesc o unghiera pentru a scurta unghiile ,apoi o pila,pentru cuticule folosesc o solutie de indepartare a lor care le inmoaie si le exfoliaza, facandu-le usor de indepartat cu un prosop mai aspru. Alimentatia are un rol foarte important pentru a avea unghii sanatoase ,consum din abundenta legume si fructe vitaminele necesare pentru frumusetea unghiilor le gasim in nuci, in morcov, soia,

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place sa imi fac singura manichiura acasa, incerc sa gasesc cele mai bune solutii cu ustensilele pe care le am la indemana, lacuri de unghii am suficiente, singura problema ar fi doar uscaciunea cuticulelor si a pielii in general, pentru care nu am gasit inca remediul cel mai eficient!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aplic crema hidratanta, inca incerc sa gasesc una potrivita. Pentru unghii incerc sa ma hranesc cu alimente ajutatoare, sa aplic uleiuri hidratante menite sa hraneasca si intareasca unghiile de la diverese firme si folosesc gel pentru indepartarea cuticulelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi fac manechiura odata pe saptamana iar inainte de a aplica oja folosesc un tratament pentru intarirea unghiilor. De asemenea, aplic o crema speciala pentru maini si unghii de fiecare data cand ma spal pe maini, dupa baie si inainte de culcare, cam 7-8 aplicari pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu imi fac manichiura cam o data pe saptamana. Incep prin a-mi aranja cuticulele, folosesc apoi un tratament de intarire pentru unghii, iar apoi aplic lacul colorat. Dupa ce s-au uscat unghiile, folosesc o crema hidratanta pentru maini si unghii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mainile mi le hidratez cu crema, iar pe unghii cu ulei de masline. Mananac multe fructe si legume si beau minim 2 litri de lichide. Pentru a asimila vitaminele A si E, iau si vitamine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Folosesc o crema hidratanta pentru maini,diferite uleiuri si tratamente pentru unghii si cuticule.

    RăspundețiȘtergere
  8. Folosind in fiecare zi crema de maini si o baza pentru unghii inainte de a aplica oja.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi exfoliez unghiile o data pe saptamana, folosesc tratament pentru cresterea acestora si o crema hidratanta pentru maini si cuticule.

    RăspundețiȘtergere
  10. Crema de maini in fiecare zi,tratament pentru unghii odata pe saptamana

    RăspundețiȘtergere
  11. folosesc tratament pentru cuticule precum si tratament pentru intarirea unghiilor

    RăspundețiȘtergere
  12. Follow by e-mail: yiddish_88@yahoo.com
    De fiecare data cand simt nevoia aplic o crema hidratanta atat pt maini cat si pt unghii, iar cand imi fac manichiura curat unghiile, le tai si apoi aplic o baza inainte de oja, la final adaug top coat-ul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Folosesc crema de maini cu glicerina de la Farmec in fiecare zi, mai ales seara, inainte de culcare, fac bai cu ulei incalzit de cateva ori pe saptamana pentru intarirea unghiilor..in rest folosesc gelul cu calciu de la Flormar in acelasi scop.

    RăspundețiȘtergere
  14. Exfoliere o data pe saptamana cu un scrub facut in casa din faina de porumb,zahar si ulei de masline; hidratare din interior spre exterior; ulei pt cuticule si crema hidratanta de maini folosita zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  15. FB:Janeta Ivan
    Folosesc o crema hidratanta pentru maini ,manichiura o fac singura acasa si folosesc un tratament pentru cuticule .

    RăspundețiȘtergere
  16. folosesc crema Nivea sau orice alta cema pentru hidratare,o data pe saptamana exfolies cu un scrub homemade,pentru unghii aplic o crema tratament.ulti de cuticule si apoi o baza tratament pentru intarirea si reconstrucia unghiilor.Consider ca pielea trebuie ingrijita si din interior,asa ca ma hidratez des,consum zilnic multe fructe si legume proaspete.
    multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru ingrijirea mainilor folosesc intotdeauna crema de maini, momentan folosesc crema de la Herbalife, care este minunata, si pe care o alternez cu Atolys. Unghiile le dau cu un lac intaritor care are reflexe usor perlate si tine bine locul unei oje. Cam o data pe saptamana imi masez mainile cu un ulei natural(ulei de cocos, masline sau migdale).

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru maini folosesc intotdeauna o crema hidratanta,este nevoie pentru ca mainile au destul de mult de suferit din cauza treburilor casnice,si nu numai,la care sunt supuse zilnic.
    De manichiura ma ocup acasa,tai unghiile,indepartez cuticulele,apoi aplic o oja sau un lac protector; odata pe saptamana folosesc un tratament pentru intarirea unghiilor,sunt destul de subtiri si se rup destul de repede.
    O zi buna !!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru maini folosesc o crema de la Farmec iar unghiutele mi le ingrijesc singura ,usor cu pila cu forfecuta ,apoi un lac intaritor ,o data la 3-4 saptamani merg si la un salon sa-mi fac manichiua , Multumim pentru concurs . O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  20. aplic crema hidratanta si imi dau cu tratament pentru intarirea unghiilor

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru maini folosesc o crema de la oriflame cu glicerina, imi place enorm, imi lasa pielea catifelata si parfumata. iar pentru unghii folosesc un lac de unghii cu vitamine de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere

I would love to hear from you