sâmbătă, 4 aprilie 2015

Make-up giveaway - CLOSED

Today my blog turns 6 months so as a thank you to you all my lovely readers I prepared a giveaway. This time I focused on make-up.
The prize is a make-up pack consisting of :
  • Wjcon make-up pouch
  • Estee Lauder Day Wear BB in light 
  • Max Factor mono eye shadow
  • Flormar gloss
  • Cupio fake eye lashes
  • Oriflame Rose lip balm
  • Avon glimerstick diamonds eye liner
  • Miomare double make-up brush
  Follow the blog by Google Friends Connect (GFC)
  Follow the blog by email
  Like and share the giveaway post
(the share must be public)

  Leave a blog comment in which you answer the following questions : Do you use make-up ? If yes, how is your daily make-up ?
  Fill in the Rafflecopter form below
a Rafflecopter giveaway   
That's it! The giveaway starts now and ends on 18th April 2015. Open to Residents of Romania only. The winner will be selected by Random.org and announced on the blog and Facebook . The winner has 48 hours to respond before a new winner is selected.  Good Luck! 
  L.E. - The winner of the giweaway is Pusa Raisa . Congratulations! Contact me at monikatone@gmail.com in 48 hours with your full name and adress so I can send you the prize.    

76 comments:

  1. I use make-up every day. My daily make-up si very natural and simple, perfect for the office. Happy anniversary Monica. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt pur si simplu dependenta de make-up. Chiar daca am doar putina treaba prin oras sau pana la coltul strazii, un machiaj minimal tot aplic. Mai intai folosesc o baza hidratanta, un bb-cream sau un fond de ten lejer, fixez cu un pic de pudra translucida, tapotez anticearcan, o idee de blush( cand sunt ceva mai palida) :D...un fard de ochi nude sau pastel, o linie subtire de dermatograf si mascara. Inchei cu un gloss nude sau roz -pal ..and big smile :) .Cam asta-i !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani blogului tau. Eu folosesc zilnic machiaj.Creion dermatograf, fard de ochi, putin blush, ruj, si cam atat, nu folosesc fond de ten decat f rar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Moninca, imi pare bine de cunostinta si iti doresc mult succes pe mai departe cu blogul :)
    La mine machiajul trebuie sa aiba doua calitati : sa fie usor de realizat (in scurt timp) si sa dureze o zi intreaga.
    In ultima vreme am "condensat" toata operatiunea si am ajuns sa aplic in maxim 10 minute dimineata urmatoarea combinatie : fond de ten spuma cu acoperire mare (deh, tenul cu imperfectiuni o cere), la pudra am renuntat momentan, un fard pentru sprancene, un dermatograf, cateva atingeri de rimel, un fard de obraz si nu in ultimul rand (iar aici avem piesa de rezistenta) - un ruj puternic colorat, in functie de dispozitia mea de moment - poate fi intr-o nuanta de rosu sau roz trandafiriu, visina putreda sau portocaliu sters. Then I am ready for a long day :)
    Multumim de concurs si daca ai timp de cheltuit, te astept sa arunci o privire si pe blogul meu de moda si timp liber : http://chezdaiana.wordpress.com.

    Salutari !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bucuroasa de cunostinta!Multumesc frumos ptr urari! Cu mare drag voi intra pe blogul tau, sunt si voi ramane o mare cititoare si iubitoare de beauty si fashion.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt o iubitoare de make up asa ca pot spune ca cel putin 5/7 zile se regasesc produse de machiaj pe făţuca mea :)) De obicei folosesc un fond de ten cu o acoperire medie, peste sprancene si mascara nu sar niciodata, la capitolul farduri..hmm depinde de timpul diponibil, iar pe buze trebuie sa folosesc o culoare in tandem cu starea mea de spirit.
    Primavara minunata, Monica! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ziua ma machiez mai natural,iar seara prefer un machiaj mai puternic.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani blogului tau si multumim pentru concurs.Machiajul meu de zi cu zi este unul simplu...BB Cream setat cu o pudra,putin blush,fard de ochi (imi plac foarte mult nuantele de mov),mascara,contur de buze si ruj evident.
    Oana
    http://unghiutele.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. La cat mai multi anisori blogului tau . Folosesc machiaj in fiecare zi dar nu este nimic prea complicat: mascara , tus , creion de ochi , ruj /lipgloss

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu daca ies din casa nu ies fara a-mi face un mic machiaj cat mai natural , folosesc crema cu protectie ,un fond de ten un fard de pleoape in nuante pale cum ar fi maro, rimel si ruj.

    RăspundețiȘtergere
  11. Natural!!! Imi place natural si simply daily, pentru ca este sanatos ! tenul are nevoie de a respira si a fi tratat bine! Asadar putin CC Cream, mascara si ruj!

    http://ladolcevita-lifestyle.com

    RăspundețiȘtergere
  12. folosesc un machiaj simplu,natural: fond de ten, creion dermatograf, rimel, blush si gloss

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma machiez zilnic, cat mai natural. Prefer cat eyes si un ruj roz.

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt eu folosesc zilnic machiaj.Creion dermatograf, fard de ochi, putin blush, ruj, si cam atat,

    RăspundețiȘtergere
  15. Fond de ten, balsam de buze si luciu peste, pe pleoape culori nude si mascara si putin blush

    RăspundețiȘtergere
  16. Corector,fond de ten,pudra,rimel si blush

    RăspundețiȘtergere
  17. Desigur! Dar nu in foecare zi. Spre ex daca sunt pe fuga folosesc un BB sau CC cream, blush, ruj si un mascara si mult optimism :D Daca nu sunt pe fuga mai aplic un fard, un luciu peste rujulet, conturez fata si am fugit la treaba. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Obisnuiesc sa ma machiez, dar nu foarte des, mai mult cand ies in oras in weekend sau la ocazii, nu zi de zi. De obicei, ma machiez simplu, cu CC cream, mascara si tus, iar la ocazii, imi fac un make-up mai sofisticat unde pun accent pe ochi si pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt o iubitoare a machiajului, însă sunt o mai mare fană a aspectului natural! Astfel, aproape în fiecare zi îmi conturez uşor sprâncele pentru a le defini, ( consider că ele ne dau un plus de expresivitate) aplic mascara şi uneori şi anticearcăn. Completez cu balsamul de buze şi sunt gata de drum. Uneori mai folosesc şi tuşul lichid! Rareori folosesc CC Cream pentru a ascunde micile imperfecţiuni.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma machiez zilnic altfel nu ies din casa,pt un machiaj simplu sau pt servici folosesc o crema hidratana,fond de ten sau bbcream.pudra,eventual fard,creion,contur spancene,rimel ,ruj/luciu,blush.ptr ceva ma complicam mai adaug mici artificii

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place mult machiajul si tot ce tine de machiaj, insa nu ma machiez atat de des pe cat mi-as dori pentru ca nu am aprofundat destul de mult aceasta arta. Iar deseori cand incerc sa fac un machiaj mai complicat, rezultatul nu e unul chiar reusit.

    Asa ca incerc sa adopt mai mereu un machiaj natural si simplu. Machiajul meu de zi cu zi este format din baza, fond de ten, anticearcan, blush, tus, mascara si un ruj intr-o culoare naturala sau o nuanta de rosu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna! Multumim si pentru acest giveaway, cu un premiu foarte tentant! De obicei, nu ies din casa nemachiata! Nu exagerez, dar face parte din rutina zilnica sa imi curat fata, dupa care sa aplic o crema hidratanta (baza, ii spun eu), eventual un BB/CC cream, putina pudra, creion dermatograf negru/mov, rimel negru, creion contur de buze si ruj/gloss. Creed ca ajunge!!! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  23. Machiajul meu de zi cu zi este cât se poate de natural: BB sau CC Cream, două straturi de rimel, un gloss și puțin fard de sprâncene! Completez întotdeauna look-ul cu un parfum potrivit sezonului în care ne aflăm and I am ready to go! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Ghizdavu iuliana simona ;imi place sa ma machiez zilnic ,chiar daca ies doar sa fac ceva cumparaturi ma machiez cat mai aproape de natural ,folosesc o crema hidratanta ,un creion dermatograf si un ruj ,daca iau parte la un eveniment atunci folosesc si fardurile ,rimelul ,multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Pasarin Mihaela Georgiana5 aprilie 2015 la 16:43

    Ma mchiez aproape in fecare zi,nu foarte strident,pun accent pe ochii si nu imi lipseste mascara,CCcream sau BB,imi conturez putin sprancenele si cam atat!Multumesc pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  26. Popescu Ioana Cristina5 aprilie 2015 la 16:48

    I use daily make up but I keep it all simple- fond de teint, mascara and blush.

    RăspundețiȘtergere
  27. BB cream, pudra, rimel, fard sprancene si ruj !

    RăspundețiȘtergere
  28. La cat mai multi folosesc un machiaj simplu,natural: fond de ten, creion dermatograf, rimel,

    RăspundețiȘtergere
  29. Folosesc in fiecare zi o crema pentru ten sensibil , dupa care aplic un fond de ten, pudra, blush, iluminator, mascara, ruj si imi conturez sprancenele.

    RăspundețiȘtergere
  30. Machiajul meu zilnic este cat mai natural folosesc un fond de ten cu acoperire medie, rimel, pudra, blush si un ruj intr-o nuanta cat mai naturala.

    RăspundețiȘtergere
  31. Fond de ten,blush, ruj

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna Monica ! ..inainte cand aveam servici ma machiam zilnic, dar de cand stau mai mult acasa si ies doar cu catelul sau cand merg la cumparaturi, folosesc un machiaj mai simplu, putin fond de ten cateodata, ruj, foarte putin blush cateodata...in rest la ocazii sau o iesire in oras ma machiez desigur mai pronuntat, cu anticearcan, fond de ten, blush, tus de ochi si rimel ( intotdeauna water-proof), ruj si un fard de ochi pe care incerc sa-l asortez la tinuta pe care o port.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ma machiez zilnic intr-un mod discret si folosesc intotdeauna in ritualul meu de pregatire crema de fata, crema anticearcan, mascara, fond de ten, ruj, fard de ochi si uneori tus.

    RăspundețiȘtergere
  34. Yes. A few rimel, lipstick and blush.

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu prefer sa adopt un machiaj natural si simplu.Ma machiez aproape in fiecare....exceptie fac zilele cand stau numai acasa.Folosesc un fdt bun,un pic de bb cream,un rimel pt volum,creion dermatograf waterproof,un strop de ruj si blush rozaliu.

    RăspundețiȘtergere
  36. Ma machiez cand plec la munca sau in oras. Nu stau machiata in casa, si in niciun caz nu ma machiez daca trebuie sa ies pana la gunoi, sua pana la piata.
    Imi place machiajul cat mai natural: CC cream+pudra+anticearcan+primer pt pleoape(am pleoapele foarte uleioase)+fard bej,roz,sampanie+rimel si un strop de ruj,

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu nu ma machiez zilnic,doar cand merg in oras,la prieteni,un spectacol sau la un anumit eveniment. Folosescun fond de ten usor,un ruj de buze si putin blush. Multumim pentru concurs !!

    RăspundețiȘtergere
  38. Mă machez, dar am înceut să folosesc mai puține produse dect în trecut pentru a nu-mi mai umple pielea cu de toate. Machiajul zilnic de bază este: fond de ten sau bb cream, cand am nevoie pun si corector, blush, rimel, creion de ochi, fard de pleoape și ceva pentru sprâncene (ori fard ori creion)

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna, scuze daca apare de doua ori comentariul.. dar am lasat comment si nu apare in lista. La multi ani blogului tau!
    Eu ma machiez destul de mult, sincera sa fiu.. Fond de ten, blush, corector (neaparat, am cearcane si roseata) si la ochi de obicei las lucrurile destul de simpe, daca nu cumva am tmp sa fac ceva mai special

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu ma machez zilnic, pentru ca am un ten acneic, iar daca imi trec cosurile raman petele de care nu pot scapa... :(

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna,ma fardez natural:fond de ten,blush,rimel si gloss,multumim pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna. Zilnic ma machiez, dar depinde foarte mult de starea de spirit care ma regaseste la acea ora matinala. De regula machiajul uzual e format din fond de ten, creion sprancene, rimel si gloss . Daca timpul imi permite si starea de bine ma incanta atunci mai aplic si un fard de pleoape :)

    RăspundețiȘtergere
  43. https://www.facebook.com/georgianaloredana.lazar/posts/661273697311966
    Buna ziua, obisnuiesc sa ma machiez ziua cat mai natural, doar un mascara negru, putin eyeliner linegru sau dermatograf pentru a sublinia linia ochilor si un rj roz sau nude.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna! Ma machiez simplu, uneori nici nu ma machiez. Dar atunci cand ma machiez aplic un bb cream, rimel si balsam de buze.

    RăspundețiȘtergere
  45. Folosesc machiaj, imi place sa experimentez si sa ma joc cu diferite nuante de culori. Make-up-ul este marea mea pasiune. Ziua merg pe un machiaj cat mai fresh si cat mai natural, o crema cu factor de protectie, putin fond de ten, rimel, ocazional o linie subtire cu tus, putin fard pentru sprancene ( deoarece le am blonde) putin blush roz si un ruj roz soft. Avand un ten deschis merg pe nuante de roz deoarece ma avantajeaza. In ceea ce priveste machiajul de seara folosesc nuante mai indraznete care imi accentueaza trasaturile.

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna, Monica
    Imi place sa ma machiez natural, un tus negru, bb cream, un ruj nud si mascara l:D cam atat
    Multumim pt concurs, premiul oferit de tine e exact pe gustul meu!
    Succes cu blogul, sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  47. Folosesc cel mai des un BB cream sau un CC cream, cu fondurile de ten încă experimentez. Aplic creion dermatograf sau niște farduri pe pleoape și uneori îmi conturez subtil sprâncenele. De curând am început să aplic și ruj și creion. :) Încerc cât mai multe lucruri, până ajung la rezultatul dorit. Mascara aplic rare ori pentru că mi se întinde pe toată fața.
    Foarte drăguț concursul!

    RăspundețiȘtergere
  48. La multi ani blogului tau si multumim pentru concurs.Eu ma machez zilnic dar un machiaf simpul care consta in fond de ten sau bb cream , mascara,dermatograf sau nu depinde de starea de spirit si ruj sau balsam de buze.

    RăspundețiȘtergere
  49. As putea spune ca machiajul pentru mine este ca aerul, adica indispensabil . Imi place sa ma machiez cand merg la serviciu, cand ies in oras, uneori si cand ies pana la magazin.. insa niciodata nu exagerez. Fondul de ten este nelipsit din rutina mea zilnica . Uneori mai folosesc tus si mascara , alteori prefer doar rujul rosu .. depinde de timp si de cheful pe care il am. Super concurs, multimim frumos.

    RăspundețiȘtergere
  50. La multi ani blog-ului tau Monica ! Sa fie cat mai multi ani,plini de realizari si impliniri profesionale si nu numai !!
    Fac parte din categoria persoanelor care folosesc machiaj,un machiaj simplu,dar care niciodata nu lipseste.
    Folosesc fond de ten sau un CC cream,mascara negru,fard de pleoape ; pentru buze folosesc un gloss, si acesta ar fi machiajul meu zilnic. Nu este prea incarcat,cat mai simplu si rapid,asa imi place .
    Multumim pentru concurs !!
    O zi minunata iti doresc !!

    RăspundețiȘtergere
  51. La multi ani blogului! Eu ma machiez cat mai natural, cu culori pastelate. Folosecs rujul, mascara si fardul de ploeape.

    RăspundețiȘtergere
  52. I use make up almost every day. Depending on the occasion, sometimes I just put some fresh make-up like cream and lipstick and sometimes i color my eyes in different ways..as I said before, depending on the occasion.
    Every day is different and every day I try something new.

    RăspundețiȘtergere
  53. la multi ani si la cat mai multa inspiratie!
    folosesc make-up dar foarte lejer, un rimel, un eye-liner si un gloss, imi place cat mai simplu

    RăspundețiȘtergere
  54. Folosesc fond de ten, rimel si ruj.
    La multi ani! :*

    RăspundețiȘtergere
  55. Folosesc machiaj, sunt pasionata de make-up. Dar acum ca stau acasa...nu ma machiez in fiecare zi insa o fac de cate ori ies din casa. Folosesc un fond de ten, o pudra pentru contur si cea pentru fixare. Creion dermatograf, mascara, un fard neutru sidefat sau mat si un ruj/balsam sau gloss. Asta ar fi machiajul de baza. Dar machiajul difera in functie de activitate.

    RăspundețiȘtergere
  56. Hmm:primer, fond de ten, blush ,bronzer uneori iluminator, mascara, ruj si paleta lorac 2! <3
    Multi pupici

    RăspundețiȘtergere
  57. I use make-up everyday, i'm just addictied to make-up, because i always want to be perfect, but at the same time natural. My daily make-up is natural, as i said. I use foundation and some concealer to cover some imperfections, and then i contour my face with a medium colour bronzer.At the eyes make-up, i apply nude colors to my eyes and a soft black line, and don't forget the volumizing mascara. Sometimes i like to add a pop of colour, so i use a burgundy lipstick. At the end, i spray some setting spray, for a make-up that it will last all day and make me look glowy!Thank you very much for you're gorgeous giveaway, happy anniversary, Monica! Happy Easter, too!

    RăspundețiȘtergere
  58. Folosesc o pudra minerala ca acum este cald, rimel si un ruj.

    RăspundețiȘtergere
  59. Primer, fond de ten, mascara, ruj/gloss si un tus

    RăspundețiȘtergere
  60. Colour Correction 8in1 Anti-Ageing Cream, Roll-on Anti-cernes, Cream Eye Shadow Beige Pearl, creion dermatograf, rimel, blush, ruj.

    RăspundețiȘtergere
  61. Folosesc zilnic rimel ,creion de ochi si crema de fata.Uneori si gloss

    RăspundețiȘtergere
  62. Folosesc zilnic un bb cream, rimel, iluminator,luciu de buze si un anticearcan lejer :)

    RăspundețiȘtergere
  63. Folosesc zilnic un BB cream , rimel , fard de sprancene si un ruj . :)

    RăspundețiȘtergere
  64. Sigur ca folosesc machiaj aproape in fiecare zi, am deja 30 de ani dar nu se observa si imi place sa imis cot ochii in evidenta :) Folosesc BB cream, mascara, blush si ruj.

    RăspundețiȘtergere
  65. La multi ani si la cat mai multe postari, inspiratie si evenimente faine! :D
    Ah ... As fi preferat sa nu ma machiez, dar tenul meu cu probleme nu-mi permite acest lucru. Nu o fac zilnic, ci doar cand plec de acasa. Rutina mea contine crema SPF, baza de machiaj [fata + pleoape], fond de ten, anticearcan, pudra translucida, blush, fard pleoape/eye liner, rimel, ruj.

    RăspundețiȘtergere
  66. Constantin Roxana16 aprilie 2015 la 15:56

    I like to keep my daily makeup routine simple, with a few important things: I tend to go for the more natural look on a daily basis but i do tend to mix it up a little sometimes. I have a daily routine with lipstick, eye shadow or a magic concealer that I can’t go without.

    RăspundețiȘtergere
  67. Îmi place sa fiu mai simpla. Un concealer, luciu de buze în nuanță roz deschis sau nude, rimel și puțin optimism presărat peste make up :) la mulți ani și la cât mai multe posturi!

    RăspundețiȘtergere
  68. La cat mai multi ani alaturi de noi ! ;)
    Nu obisnuiesc sa ma machiez chiar in fiecare zi , prefer sa imi las tenul cat mai curat , sa respire ... Insa atunci cand plec in oras , nu imi place sa ies nemachiata ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  69. La multi ani blogului tau si la cat mai multe postari eu zilnic ma machiez si folosesc crema de fata ,fond de ten , pudra, rimel ,ruj imi place sa ma aranjez atat cat imi permite timpul ..

    RăspundețiȘtergere
  70. Am un machiaj destul de simplu, nu imi place sa pierd prea mult timp asa ca folosesc doar o crema hidratanta, un primer de la Nyx, fond de ten Revlon, Creion de sprancene, rimel si strugurel sau un glos, putin blush si pudra de fixare si gata :)

    RăspundețiȘtergere
  71. Da ma machiez. In general adopt un machiaj de primavara mai tot timpul in sensul ca imi place naturaletea. Imi place sa am o fata luminoasa de aceea incerc mereu sa port farduri luminoase si foarte deschise si niciodata nu mi lipseste mascara. Blush ul de asemenea este foarte natural si ca baza folosesc o crema matifianta deoarece am tenul gras. Vara folosesc foarte rar fondul de ten.

    RăspundețiȘtergere
  72. Folosesc zilnic make up incepind cu fond de ten,pudra,fard de obraz,fard de ploape,eye liner,mascara si ruj :)

    RăspundețiȘtergere

I would love to hear from you